Aktuality

Noví členové / Zprávy z minulých setkání / Oznámení o budoucích akcích a schůzkách 

Někteří lidé nemusí mluvit mnoho, aby toho řekli hodně. Navíc činy některých lidí řeknou mnohem více než jakákoli slova. No, a když je dobrá pověst některých lidí a ochota jejich souputníků a spolupracovníků je chválit tak velká, není mnoho prostoru a vůbec není třeba, aby museli sami popisovat a vysvětlovat svou práci a výsledky.

Beautiful summer evening, cloudless sky, beautiful roof terrace, unique view of Prague rooftops, great spaces of the Black Swan Gallery, many smiling and well-disposed people, and to top it all off, fantastic art by Pavel Ziegler ... that's what I call a successful summer party directed by our Mercury Club :-).

Je příjemné se bavit s přáteli, je přínosné se radit s lidmi, který podobnými aktivitami vydělávají na živobytí, je skvěle být obklopen inspirativními a chytrými hlavami, které jsou ochotné se podílet o nabyté zkušenosti, a úplně nejlepší je když všechny tyto věci člověk dokáže skloubit v rámci důvěrného kroužku, kterému říkáme Mercury Club :-).

Sculpture Line je dlouhodobý, každoroční, umělecký projekt, který formou instalací soch do veřejného prostoru rozšiřuje kulturní a umělecký potenciál dané lokality. Jeho základní ideou je přiblížit současné umění všem věkovým, sociálním a vzdělanostním vrstvám veřejnosti a pomáhat tak socializovat veřejný prostor.